Donateurs

Kogerkerk - snijraam boven ingang De Stolp
Kogerkerk - snijraam boven ingang gebouw De Stolp

De Stichting Vrienden van de Kogerkerk nodigt u uit

De Stichting 'Vrienden van de Kogerkerk' stelt zich tot doel de Kogerkerk een culturele en maatschappelijke functie te laten vervullen in de Zaanstreek naast de instandhouding van de Kogerkerk als monument en de verbetering van de multifunctionele bruikbaarheid.

De Stichting kan haar doelstelling alleen verwezenlijken met de inzet van vrijwilligers en de financiele ondersteuning van donateurs. Daarom nodigen wij u graag uit, Vriend van de Kogerkerk te worden.

Word Vriend van de Kogerkerk

U kunt op verschillende manieren bijdragen:

- door een jaarlijkse of maandelijkse storting van een bedrag storten op bankrekening NL 02 RABO 03339698 55
ten name van Stichting Vrienden van de Kogerkerk te Westzaan
;

- door een eenmalige bijdrage op deze bankrekening.

Op deze wijze wordt u Vriend van de Kogerkerk en als zodanig opgenomen in het Vriendenregister. De Stichting is door de Belastingdienst vanaf 1 januari 2014 aangemerkt als Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan de Stichting kunt u voor 125% fiscaal aftrekken.

U kunt zich ook opgeven als Vriend van de Kogerkerk door het aanmeldingsformulier   in te vullen en op te sturen naar:

Secretariaat Stichting Vrienden van de Kogerkerk
J.J. Allanstraat 386
1551 RV Westzaan

Of het aanmeldingsformulier te scannen en via e mail te verzenden aan het secretariaat: wim.tip@chello.nl